Coachsamtal

När du har en coachperiod med en professionell ICF-coach innebär det att du inspireras, utmanas och speglas fram genom utveckling och förändring. Oavsett om du vill nå nya nivåer inom livs- eller karriärfrågor så kan din kraft öka stort genom coachens förväntan om din succé. Frågorna som coachen ställer skapar nya tankebanor hos dig i riktning dit du vill komma, och mellan samtalen sker aktiva steg i rörelse och riktning framåt. Samtalen sker personligen eller per telefon /skype. Andra alternativ är promenadcoaching och coaching på SUP-brädor (stand up paddling) på Vänern sommartid. Sofia Guldbrand har tystnadsplikt.

”Sofia är varm och inspirerande och ger massor av energi! Jag hade aldrig vågat så mycket på så kort tid utan hennes coaching! Det var som att det blev självklart att jag skulle lyckas.”

Sofia Guldbrand har många års erfarenhet av coachsamtal och är Internationellt Certifierad Coach enligt ICF. Hon är också utbildad inom pedagogik och ledarskap vid Högskolan i Skövde. Med en tuff uppväxt bakom sig  har hon alltid perspektivet om att allt är möjligt och att det mesta handlar om vad vi förväntar oss. Sofia har omskrivits i bl.a Amelia, PS!, Året Runt, Aftonbladets bilaga Äntligen Hemma.

Boka en coachperiod med Sofia genom att mejla sofia@guldbrand.nu Du kan också ringa 0706-848030.