Föreläsningar

Föreläsningar och seminarier där du inspireras att se att allt är möjligt!

 

Guldboka livet – inspirationsföreläsning

De tuffa sakerna som vi har varit med om i livet kan vara nycklar till våra största drivkrafter, om vi väljer att se det så. I inspirationsföreläsningen på 1,5 timme får du tips och kunskap av mig om hur du kan rikta dina tankar för att du öka din inre kraft. Ni kommer också att vara aktiva själva genom att ni testar det coachande förhållningssättet och sätter ord på de insikter som dyker upp. Se fram emot en personlig och meningsfull inspirationsföreläsning för dig, teamet och personalen!

Antal deltagare: 8-50 personer.

Sofia Guldbrand som är internationellt certifierad ICF-coach sedan många år tillbaka. Hon har genom åren coachat chefer, ledare, medarbetare, elever, familjer och team och är egen företagare. Hon har också skapat Guldboken som har omskrivits i bl.a Amelia, PS!, Leva, Året Runt, Topp Hälsa, PLAZA kvinna.

 

Guldboka livet – halvdagsseminarium

I ett halvdagsseminarium berättar jag om utmaningarna med att växa upp med en psykiskt sjuk förälder. De tidiga upplevelserna ledde så småningom till att fokusera på självledarskap. Under halvdagen får ni flertalet intressanta och spännande framgångsnycklar som kan öka den positiva kraften i livet, teamet och företaget!

Det coachande förhållningssättet enligt ICF, Guldboken och positiva tankemönster är några av de saker som ni kommer att få testa att använda, så räkna med en intensiv halvdag med nya insikter och ett ämne som också kan sammansvetsa er på ett annorlunda sätt.  I halvdagssseminariet ingår en Guldbok till varje deltagare, som är en positiv arbetsbok som du kan ha stor glädje av i många år.

Antal deltagare: 8-50 personer.

 

Info och bokning: mejla till sofia@guldbrand.nu för offert. Du kan också ringa 0706-848030.