Föreläsningar

Föreläsningar och seminarier där du inspireras att se att allt är möjligt!

 

Guldboka livet – inspirationsföreläsning

De tuffa sakerna vi varit med om i livet kan vara nycklar till våra största drivkrafter, om vi väljer att se det så. I inspirationsföreläsningen på 1,5 timme får du tips och kunskap om hur du kan rikta dina tankar för att du öka din positiva kraft. Ni kommer också att vara aktiva själva genom att ni testar det coachande förhållningssättet och sätter ord på de insikter som dyker upp. Se fram emot en personlig och meningsfull inspirationsföreläsning för teamet eller personalen!

Antal deltagare: 8-50 personer.

Sofia Guldbrand som är internationellt certifierad ICF-coach sedan flera år tillbaka. Hon coachar chefer, ledare, medarbetare, elever, familjer och team och är egen företagare. Hon har också skapat Guldboken som har omskrivits i bl.a Amelia, PS!, Leva, Året Runt, Topp Hälsa, PLAZA kvinna.

 

Guldboka livet – halvdagsseminarium

I ett halvdagsseminarium med Sofia Guldbrand får ni lyssna till hennes starkt personliga berättelse om hennes uppväxt med sin psykiskt sjuka mamma. De tidiga upplevelserna väckte enorma drivkrafter hos Sofia som ledde henne att sedan fokusera på mental styrka. Under halvdagen får ni på ett varmt och kul sätt presenterat för er flertalet intressanta och spännande framgångsnycklar som kan öka den positiva kraften i ditt liv och i företaget eller teamet!

Det coachande förhållningssättet enligt ICF, Guldboken och positiva tankemönster är några av de saker som ni kommer att få testa att använda, så räkna med en intensiv halvdag med nya insikter och ett ämne som också kan sammansvetsa er på ett annorlunda sätt.  I halvdagssseminariet ingår en Guldbok till varje deltagare, som är en positiv ”arbetsbok” du kan ha stor glädje av i många år.

Antal deltagare: 8-50 personer.

 

NYHET! Boka in halv- eller heldagar med både mental och fysisk träning till konferensen i Sverige och till företagsresan utomlands

Ge medarbetarna halv- eller heldagar med kul och annorlunda inslag där mentalt styrketränande föreläsningar och fysiska aktiviteter varvas. Tillsammans med erfarna ledarna Sofia Guldbrand och Pernilla Stoor får ni kunskap, tekniker och inspiration. Här utmanas ni både individuellt och i teamet – och ni får en unik, tankeväckande upplevelse med tillsammanskänsla med er från konferensen!

Sofia Guldbrand och Pernilla Stoor är erfarna ledare vid träningsresor utomlands för kropp och själ och lägger stor vikt vid att dina insikter ska förbereda dig för att använda dem efteråt, i vardagen.

Ex på innehåll i inspirationsföreläsningarna som leds av Sofia Guldbrand:

Föreläsningarna innehåller Sofias personliga berättelser och exempel, kunskapsteorier och praktiska övningar för deltagarna.

  • Personligt – vi har alla ett val
  • Motivation och målfokusering
  • Avancerad kommunikation – med dig själv och andra
  • Öka din positiva energi
  • Coachande förhållningssätt ICF

Ex på energiskapande och fysisk träning som leds av Pernilla Stoor:

Nivån anpassas till era önskemål, till deltagarnas förutsättningar och programmet plockas ihop i samråd med er.

  • Bootcamp, puls- och teamwork. Lekfullt, och för hela kroppen
  • Cross nature – träning med naturen som redskap!
  • Intervaller – styrka, explosivitet och balans
  • Promenad – en lugnare stund med tankefokus på framgång för dig

Ta kontakt för förslag på upplägg som passar just ert företag!

Info och bokning: mejla till sofia@guldbrand.nu för offert. Du kan också ringa 0706-848030.