Guldboken

I Guldboken fyller du i vad du vill att ditt liv ska innehålla!

Beställ Guldboken här »

 

Om Guldboken

I Guldboken leds du att skriva ner allt som du egentligen vill att ditt liv ska innehålla och sen har du dina önskedrömmar samlade i den. Du stärker också din självbild genom boken och ser vilka energikällor som ger dig ökad kraft. Att rikta sina tankar dit du vill på det här sättet är oerhört effektfullt. Du ser också hur dina tankar omvandlas till verklighet över tid, då du alltid skriver Vinst! vid de saker som du först drömt om, och som sedan blivit till verklighet.

På bokens baksida rekommenderar friidrottstränaren och mentala tränaren Yannick Tregaro dig att använda Guldboken. Föreläsaren och mentala styrketränaren Olof Röhlander beskriver att bokens innehåll är oerhört effektfullt. Guldboken har också rekommenderats i bl.a Amelia, PS! Leva, Topp Hälsa, Året Runt, PLAZA kvinna.

 

Sagt om Guldboken och rekommendationer

”Jag har själv jobbat med sådant som tas upp i Guldboken och jag kan därför intyga hur kraftfullt det är. För första gången har dessa viktiga ställningstaganden sammanställts i bokform. Det gör det här till en bok som gör skäl för namnet. För de läsare som inser värdet av att här kunna stärka sig själva och lägga grunden för skapandet av sin egen framtid, kommer det att vara guld värt!”

Olof Röhlander, Föreläsare, mental styrketränare & författare

 

”Genom Guldboken kände jag hur värdefullt mitt liv är. Jag insåg att jag höll i min egen skatt. Den reflekterade mig själv och ställde inspirerande frågor. Jag insåg direkt att jag mår bäst om jag lever mitt liv som jag själv vill. Det krävs tuffa beslut och stenhård vilja för att hitta sin potential och uppnå sina mål. Guldboken är en nyckel till din egen drömvärld.”

Yannick Tregaro, Friidrottsledare på toppnivå & inspirationsföreläsare