Referenser

 

ENERGIFULL COACHING, VERKTYG & MÅNGA VINSTER

”Det har verkligen varit en fantastisk resa jag gjort med hjälp av Sofia. Jag har lyckats nå höjder i mitt liv jag inte trodde var sant. Att arbeta med guldboken har varit en viktig del i coach processen och har gjort att jag faktiskt åstadkommer det jag vill uppnå, och det går snabbare än jag någonsin kunde tro. Jag har många ”vinster” på kort tid. Jag kan starkt rekommendera Sofia som Coach. Hon är en helt fantastisk människa!”

Anna Hultenblad Picornell

Executive Assistent Scandic
 
Stockholm

 

TYDLIGHET, STRUKTUR & RESULTAT

”Den viktigaste insikten är att allt är möjligt om man kan formulera sitt mål och får stöd i att strukturera upp en konkret handlingsplan med  aktiviteter tillsammans med en långsiktig strategi”.

Peter Lidström

Arbetsmarknadschef, Skövde Kommun

 

VISUALISERING, NÄRVARO & POWERKÄNSLA

”Hösten 2012 insåg jag att jag behövde hjälp med mina tävlingsnerver som gått över styr. Livet var en tävling, äta, köra bil, träning, sopa stallgången. Det finns många sätt en kreativ tänkare kan tävla på! När det väl kommer till tävling på allvar, då slog det över. När jag fick startsignalen hade jag ingen känsel i mina ben, stickningar gick igenom kroppen, misslyckande var det enda som fyllde tanken. Jag var värdelös! 2013 var året då resan med Sofia började, det har vart kämpigt, men nu kliver jag in i 2014s tävlingstermin taggad till fingerspetsarna. Visualiseringarna numera är när jag galopperar i mål. Felfritt. Och sträcker upp armen o knyter handen i en segergest (som Sofia har hjälpt mig att hitta, min egen). Jag ser numera hur jag vinner, hur jag och hästen klarar ALLT! På köpet har jag även hittat ett lugn, en ödmjukhet och ett tålamod men framförallt; förmågan att stanna upp, NJUTA i stunden, livet är NU! En helt ny tillvaro! Tack! Tack för att du finns!”

Josefine Freij

Ridsport, Hova

 

MENTAL STYRKA & POSITIV SJÄLVBILD

”Mitt undermedvetna styr mina tankar och jag KAN PÅVERKA DEM! Jag kan PÅVERKA mitt tankemönster. JAG kan påverka mitt tankemönster. Och om andra kan, så kan jag också. Dessutom är det inte så farligt att misslyckas, det gör de allra bästa hela tiden.

Genom att jobba med positiva affirmationer till mig själv vågar jag mera och tror på mig själv mera och förhoppningsvis tar jag inte så illa vid mig när det går dåligt eller jag får kritik. Jag är bra och jag kan!”

Kvinna 35 år

 

INSPIRATION, MOTIVATION & KREATIVITET

Årets inspirationspris i Mariestads Kommun 2011

”Sofia Guldbrand får 2011 års Inspirationspris tack vare sin fantastiska förmåga att inspirera andra till att se möjligheter och tänka i nya banor. Hon får det i rollen som coach och föreläsare, i vilken hon inspirerat många människor till att se nya möjligheter och mål i livet, inte minst tack vare Guldboken som hon är författare till. Men hon får det i allra högsta grad också i rollen som mariestadsbo och som drivande kraft inom näringslivets Visionsgrupp. Tack vare sin positiva syn på Mariestads och mariestadsbornas utveckling inspirerar hon oss andra att se möjligheter till förnyelse och kreativitet. Sofia Guldbrand visar att tankens kraft är stor och att den kan leda till mycket positivt både för den enskilde och för en hel stad.”

Priset delades av kommunalråden i samband med Svenska nationaldagsfirandet vid residenset i Mariestad 6 juni 2011

_______________________________________________________________________

Om GULDBOKEN

”Jag har själv jobbat med sådant som tas upp i Guldboken och jag kan därför intyga hur kraftfullt det är. För första gången har dessa viktiga ställningstaganden sammanställts i bokform. Det gör det här till en bok som gör skäl för namnet. För de läsare som inser värdet av att här kunna stärka sig själva och lägga grunden för skapandet av sin egen framtid, kommer det att vara guld värt!”

Olof Röhlander

Föreläsare, mental styrketränare & författare

 

Om GULDBOKEN

”Genom Guldboken kände jag hur värdefullt mitt liv är. Jag insåg att jag höll i min egen skatt. Den reflekterade mig själv och ställde inspirerande frågor. Jag insåg direkt att jag mår bäst om jag lever mitt liv som jag själv vill. Det krävs tuffa beslut och stenhård vilja för att hitta sin potential och uppnå sina mål. Guldboken är en nyckel till din egen drömvärld.”

Yannick Tregaro

Friidrottsledare på toppnivå & inspirationsföreläsare