Aktuella uppdrag

Säljcoaching, föreläsningar och coaching för karriär & privatliv

 

Säljcoaching – här utmanas och inspireras säljarna att använda sin inre motivation ännu mer! Nya målsättningar skapas och vi fokuserar på att finna unika och tydliga vägar för att nå framåt till önskade resultat. Ny kunskap kring tankemönster ger säljaren två spännande processer: dels tekniker för hur du kan coacha dig själv och dels ser du hur metoderna kan öka glädjen och effekterna i mötet med kunderna.

Föreläsningar – Sofia reser runtom i Sverige och delar med sig av sin personliga berättelse som väcker till motivation att agera. Inte minst gör hon det i utbildningsprogrammet Förenkla helt enkelt! som genomförs runtom i Sverige. Några av städerna hon besökt senaste halvåret är Södertälje, Halmstad, Falköping och Kiruna med föreläsningen ”Från tanke till action!”

Seminarier Sofia håller också föreläsningar och seminariedagar för privata företag och i olika organisationer. Dessa bokas direkt och anpassas till verksamhetens önskemål. I höst kommer hon bl.a att hålla seminarier vid en större konferens för säljare på Mallorca.

Coachingsessioner pågår hela tiden och det är en ordentlig mix av anledningar till varför företag och privatpersoner bokar coachperioder med Sofia. Samtalen brukar ge starka effekter så är du nyfiken är du välkommen att boka in en första session för start inom kort! Kom ihåg att din coach är professionell och certifierad ICF-coach vilket innebär att coachingen vilar på en stark grund av förtroende och värderingar som handlar om att vara sann med dig själv. Metoden är erkänd runtom i världen.

Processledning och projektledning Sofia är van att leda förändringsprocesser i olika företag och har också gjort det mycket genom sitt engagemang i Mariestads Visionsgrupp. Där har insatserna gjorts tillsammans med näringslivet och kommunens tjänstemän, politiker m.fl. för att inspirera och rikta fokus på lösningar för en bra framtid i Mariestad. Exempel på projekt som Sofia och Visionsgruppen har arbetat för är det omskrivna Graffitiprojektet 2010 och Stadslaboratoriet 2011.

Sofia var också projektledare för ett större i event i Mariestad 2013: Kultur- och Skördefesten och hon är också anlitad för det 2014.

NYHET! Konferensbokningar i Sverige och till företagsresan utomlands

Ge medarbetarna en halv- eller heldag med kul och annorlunda inslag av både mentalt styrketränande föreläsningar och fysiska aktiviteter. Tillsammans med Sofia Guldbrand och Pernilla Stoor varieras kunskapsinnehållet på ett energifullt sätt och ni inspireras och utmanas att utvecklas både individuellt och i teamet.

Sofia Guldbrand och Pernilla Stoor är erfarna ledare vid träningsresor för kropp och själ.

Ta kontakt för förslag på upplägg som passar just ert företag.

Info och bokning: mejla till sofia@guldbrand.nu för offert. Du kan också ringa 0706-848030.